BusinessCoaching

Du som Företagare & Entreprenör, känner du igen dig?

Är du egenföretagare och känner att du jobbar mer än heltid men ändå inte når högre omsättning eller resultat?

✅ Har du fastnat i utveckling, ekonomiskt, ledarskapsmässigt och organisationsmässigt? 

✅ Upplever att du måste finnas med hela tiden för att dina medarbetare inte är självgående?

✅ Är ni två delägare som har fastnat i samma lunk och som inte utvecklas längre?

✅ Har du större drömmar men har ingen att bolla dina idéer med vilket leder till att du aldrig kommer loss eller får göra det du vet att du kan åstadkomma?

✅ Har du inte rätt person på rätt plats?

"Jag har under de senaste 24 åren coachat små och medelstora företag att öka omsättningen och resultatet, få organisationer att sätta tydliga och inspirerande mål för att sedan arbeta tillsammans för att nå dem. De företag jag samarbetar med har även högre välmående och roligare på jobbet."

Malin Dohlwitz, VD, Business-& LedarCoach

Hur går det till?

✅ Företagets ledare tar reda på vad hon eller han vill.

✅ Ser till att ha rätt person på rätt plats som gör rätt saker.

✅ Får med sig organisationen på mål och vision.

✅ Ökar energin och välmåendet i hela företaget.

✅ När man har tydliga mål, gör det man är bäst på och tycker är roligast, har ett högt välmående och ett bra ledarskap så leder det till att man har en arbetsplats som man trivs att gå till.

✅ Jag har verktygen, erfarenheten och coachkunskapen, du och dina medarbetare gör jobbet.

Det finns olika nivåer att jobba på:

Det börjar alltid med att du som ledare av företaget tar coaching för att utveckla ditt ledarskap. Ibland räcker det med att du tar coaching för att nå dit du vill och det gör vi relativt snabbt.

Vill du ha hjälp att få med dig din organisation jobbar vi med att identifiera dina medarbetares styrkor och vad de är bäst på och organiserar företaget efter det. 

Vi har workshops där dina nyckelpersoner eller hela organisationen är med.

Jag coachar också medledare och säljare när det behövs.

Jag är med och rekryterar nya medarbetare så att du får rätt kompetens och rätt profil på en gång.

Mitt mål är att det ni investerar i det jobb jag gör ska betala tillbaka sig inom några veckor max några månader så ekonomi och försäljning är alltid ett viktigt fokus i min coaching.

"Efter en vecka hade jag jobbat ihop kostnaden för coachingen!"

"Jag var tveksam till att min lilla verksamhet med mig och två deltidsanställda skulle kunna öka sin omsättning nämnvärt. Jag låg efter 24 effektiva timmar med administration, var fullbokad och på helgen var jag stressad, irriterad och inte närvarande med barnen.

Att lägga en stor summa pengar på coaching och inte ha tid att göra det jobb som skulle krävas kändes bortkastat. Men jag var desperat och längtade efter att hitta tillbaka till mig själv som visionär entreprenör.

Jag är så tacksam mot mig själv och mot Malin att jag tackade ja till att vi skulle köra. Efter en vecka hade jag jobbat ihop kostnaden för coachingen.

Nu efter två månader är jag ikapp med allt jag låg efter, har börjat träna, är lugn och tålmodig med barnen på helgerna och har dubblat den förväntade omsättningen för de senaste två månaderna.

Det är den bästa investeringen jag gjort med det mest oväntade resultatet. Om Malin frågar: Ska vi köra? Då finns inget annat svar än: Självklart!"

Johan, VD samtalskonsult

"När vi avrundade samarbetet hade vi en omsättning på 173 miljoner och ett resultat på 21 miljoner."

”Jag gick Malin och Örjans Kraft och Resultatträning och efter kursen hade jag Malin som coach i flera år. När vi startade samarbetet hade vi en omsättning på 21 miljoner och ett resultat på ca 1 miljon. 

Vi bestämde oss för att ha ett mål att dubbla omsättningen varje år vilket vi gjorde tre år i rad. När vi avrundade samarbetet hade vi en omsättning på 173 miljoner och ett resultat på 21 miljoner. 

Bara att sätta ett mål att dubbla omsättningen gör något med inställningen och fokuset. Vi anställde personal där Malin var med i rekryteringen, gjorde analyser och second opinion på kandidaterna och Malin hade coaching av säljarna.

Bara att sätta ett mål att dubbla omsättningen gör något med inställningen och fokuset. Vi anställde personal där Malin var med i rekryteringen, gjorde analyser och second opinion på kandidaterna och Malin hade coaching av säljarna.

Utan coachingen hade jag aldrig ändrat tankesättet. Malin var ovärderlig under de år vi hade vårt coachsamarbete.”

Anna VD och ägare medicinteknikföretag

"Ett livsavgörande förlopp och har sedan dess aldrig sett tillbaka."

”Som de allra flesta i vår bransch hade vi innan vi kom i kontakt med KRT en väldigt stressig vardag. Arbete samlades på hög, vardagen var otydlig. Pengarna lyste med sin frånvaro och stressnivån höjdes utan att vi egentligen fattade det. 

Vi jobbade med det vi älskade, men hade förtvivlat svårt med att helt enkelt förstå hur vi skulle orka fortsätta i den takt som var nödvändig utan att krascha både ekonomiskt och fysiskt. 

Utan att egentligen ha alltför stora förhoppningar eller tankar kring vad KRT kunde erbjuda oss, anmälde vi oss till - vad vi ärligt kan säga var - ett livsavgörande förlopp och har sedan dess aldrig sett tillbaka. 

Med enkla, tydliga och effektiva verktyg har vi fått hjälp att förstå och skapa vad som verkligen är viktigt för att vi och de oss närmast ska må bra och hur vårt bolag kan gå från att vara ett evigt stressmoment till ett välfungerande nav i vår tillvaro. 

Det allra mest förvånande i förvandlingen är att det egentligen krävs så lite. Att det kan vara så enkelt att vrida om skutan när man väl hittat rodret.

Nu, fem år efter att vi gick KRT, har vi fortfarande coachmöten en gång per månad för att gå igenom vad som bör gås igenom, sätta nya mål och helt enkelt se till att vi går mot den framtid vi själva önskar.

AB Helmersson & Linna ( Film- & musikproduktionsbolag drivet av Olavi Linna & Uno Helmersson)

KONTAKT

CoachPower Sweden AB • malindohlwitz.se

Solövägen 9

139 50 Värmdö

malin@malindohlwitz.se

0708-73 35 54

UPPGIFTER

Org nr 556584-4544

VAT SE556584454401

BG 5895-4066

IBAN: SE19 8000 0832 7976 4377 2556

BIC: SWEDSESS

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.