Våra fantastiska KUNDER!

Total sett har vi haft över 1.950 individuella coachklienter, mer än 19.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 1.200 Svenska och Europeiska bolag.

Bland våra kunder finns Modiga Visionära Entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer på alla nivåer, potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Vi har sedan början av 2000-talet coachat flera tusen medarbetare tillbaka till arbetet och förhindrat sjukskrivning på grund av stress. Bland våra kunder finns både medarbetare och höga chefer.

Feedback

”När jag anlitade Malin som ledarcoach i maj 2019 hade jag precis gjort mig av med flera höga chefer som var felrekryterade samtidigt som vi förlorade vår största kund. Vi hade ett minusresultat på 7 miljoner och jag kämpade som en galning för att vända på företaget.

Vi började med att sätta målet att ha ett plusresultat för kommande år och jag satte min ekonomiavdelning att få ordning på månadsrapporter och struktur.

Samtidigt gjorde vi en plan för min egen del att ta hand om mitt välmående då jag hade jobbat dag och natt under en för lång period för att rädda mitt företag. Ganska snabbt fick jag upp energin och kunde börja ta bättre beslut vilket innebar att avsluta några anställningar till samt få rätt person på rätt plats.

7 månader efter att vi startat vårt samarbete hade vi gått från 7 miljoner minus till ett plusresultat på 114.000 sek. Det hade aldrig gått utan Malin som inte bara är en duktig ledarcoach utan också en väldigt duktig företagsekonom. Hon visste hur jag skulle kravställa ekonomiavdelningen för att få ordning på ekonomin. Året efter hade vi ett plusresultat på 2,2 miljoner och en omsättning på 107 miljoner trots det utmanande ”Coronaåret”.

VD & Ägare, Partihandel och livsmedel

Feedback

"Under ett års tid har jag haft förmånen att coachas av Malin i min roll som säljchef. Att utgå från mina styrkor och bygga vidare på dem som ledare har varit avgörande för mitt teams framgångar under året. Malin har hjälpt mig att växa professionellt som ledare och även privat.

Jag upplever att jag idag har lättare att fatta beslut och har en betydligt klarare bild av hur jag ska kanalisera min energi. Vi har överträffat våra säljmål med råge som team och kommer att få utmärkelser på vår internationella säljkonferens i Las Vegas.

Jag fortsätter att jobba vidare med CoachPower även i år och ser fram emot att bli utmanad av Malin!"

Charlotte, Säljchef IT och datacenterföretag

Några av mina Kunder

Feedback

"Malin Dohlwitz-Strindlund hade under flera år samarbetat kring både ledarcoaching och rehabcoaching med det företag jag då var försäljningschef för. 

När vi träffades första gången grät jag mig igenom mötet. Malin frågade vad jag tyckte om att träna och jag sa löpträna, men det hade jag inte gjort på ett tag då jag inte tyckte att jag hade tid. 

Min första uppgift var att börja springa varannan dag och jag skulle skicka ett sms till Malin efter varje löppass. Jag frågade om jag inte skulle göra mer på jobbet men Malin sa att jag bara skulle fokusera på att springa.

Efter två veckors löpning hade jag kommit upp ur min svacka och vi började se över min arbetssituation, rensa bort det jag inte skulle göra och tog reda på vad jag är bäst på för att fokusera mer på det. Vi såg också över min privata situation och la ribban för vad som skulle göras för barn och hem på en lägre nivå.

Efter två veckors löpning hade jag kommit upp ur min svacka och vi började se över min arbetssituation, rensa bort det jag inte skulle göra och tog reda på vad jag är bäst på för att fokusera mer på det. Vi såg också över min privata situation och la ribban för vad som skulle göras för barn och hem på en lägre nivå.

Jag satte ett mål att springa Stockholm Marathon och ett år efter coachstarten sprang jag mitt första lopp på 4 timmar.

Det är snart 9 år sedan vi hade vårt första coachsamtal. Vissa år har arbetsbelastningen på mitt nya arbete varit hög och jag har behövt fylla på med några coachtillfällen. Men jag har de verktyg jag behöver och håller överlag en mycket hög nivå på mitt välmående som håller min stress borta. Jag vet att jag är en högpresterare som gillar att jobba mycket och jag vet också att jag behöver återhämtning mellan varven samt hålla i min löpning som jag efterhand har kompletterat med ridning och yoga."

Jenny, försäljningschef på medelstort företag

Feedback

"Jag hade varit sjukskriven för stress under en tid när jag träffade Malin på ett seminiarum. Jag var på väg tillbaka och behövde stöd för att inte falla in i samma mönster som innan sjukskrivningen. Jag fick ett väldigt stort och prestigefyllt projekt där mycket hängde på mina axlar.

I coachingen gick vi igenom vad jag behövde för att lyckas i projektet och vi urskilde snabbt vad jag är bäst på samt vad jag behövde för stöd av personer som var bäst på det jag inte var så stark på. Jag fick ihop en otroligt stark grupp och vi satte tydliga och stretchande mål för projektet. I målen fanns även ett tydligt mål på mitt välmående. Vi visste att det skulle bli extremt mycket stress den sista månaden och vi la upp en träningsplan för att jag skulle orka med finalen, precis så som idrottare förbereder sig för tävling.

Malin var med mig under hela perioden och när jag flyttade in på Quality Globe sista månaden innan tävlingen och stressen var extrem kom hon flera gånger i veckan och sprang med mig längst vattnet på Söder. Jag fick ut min stress både i löpningen och i coachsamtalen som vi hade när vi sprang.

Jag fick mycket bra feedback från min grupp och mina chefer efter projektet slut. Eftersom jag höll en ok stressnivå räckte det med lite mindre tid på jobbet och bra med återhämtning efter projektet och jag var därefter redo för nya projekt igen."

Lotta, marknadschef

Feedback

Kurt, 54 år, egen företagare som har haft ont i huvudet mer eller mindre varje dag sedan tonåren. Han låg i respirator under Coronas första våg och hade därefter dödsångest.

Efter bara 6 behandlingar märkte han skillnad och efter alla behandlingar var både huvudvärk och dödsångest borta.

Om du känner igen dig i det mina Kunder ovan delat och du behöver ytterligare klarhet om min Coach är rätt för dig så boka ett första Kostnadsfritt Strategi Samtal, där vi urskiljer det är rätt för dig!

Boka genom Knapparna nedan! 

Antingen BusinessCoaching för Entreprenörer & Egna Företagare eller LedarCoaching för dig som är Ledare & Chef

KONTAKT

CoachPower Sweden AB • malindohlwitz.se

Solövägen 9

139 50 Värmdö

malin@malindohlwitz.se

0708-73 35 54

UPPGIFTER

Org nr 556584-4544

VAT SE556584454401

BG 5895-4066

IBAN: SE19 8000 0832 7976 4377 2556

BIC: SWEDSESS

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.