Malin Dohlwitz, VD, Business-& LedarCoach

0708-73 35 54

malin@malindohlwitz.se

OM MIG

Malin Dohlwitz-Strindlund, har sedan år 2000 genomfört ett stort antal föreläsningar, utvecklingsprogram, ledarträningar och coachuppdrag i form av RehabCoaching, ChefsCoaching, BusinessCoaching för individer och i grupp.

Total sett har vi haft över 1.950 individuella coachklienter, mer än 19.500 seminarie/ utbildningsdeltagare i drygt 1.200 Svenska och Europeiska bolag. 

Bland våra kunder finns Modiga Visionära Entreprenörer, riksdagspolitiker, internationella designers, säljare, chefer på alla nivåer, potentiella ledare och medarbetare i deras organisationer.

Grundare och delägare av CoachPower Sweden AB, HealthPower samt GrowthPower Holding AB tillsammans med Örjan Strindlund.

Samt författare till Ledarskapsboken "Tuff Kärlek för Ledare".

Vi har flera tusen timmars utbildning i ledarskap, coaching, NLP, rehabilitering i form av massage terapeut, beroende problematik och även fysiologisk utbildning och sedan början av 2000 talet är vi ResultatCoacher.

    "TUFF KÄRLEK – FöR LEDARE” är inte en bok för alla … 

Är den för dig?

     Det är boken för dig som... 

  • Redan är eller anar att det finns en modig visionär ledare inom dig, oavsett vilken position du har idag.
  •  Vet att extraordinära resultat nås genom att frigöra människors potential och att fokusera på styrkor, talang och passion.
  • Vill öka omsättningen och sänka kostnader på kort tid; till nivåer du bara drömt om.
  •  Vill arbeta med, och själv vara, rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle.
  •  Vill att dina medarbetare och du själv ska längta till en ny jobbvecka redan på fredagen.
  •  Är trött på jantelagen och trygghetsnarkomani. 
  •  Inte tror på ”Balans i livet” och att ”Få ihop livspusslet”.
  •  Vill leda dig själv och andra kraftfullt, rakt och empatiskt - det vi kallar för ”Tuff Kärlek”.

”Jag har under mina dryga 24 år som business, ledarskaps- och rehabcoach i näringslivet, staten och politiken märkt att de flesta ledare och organisationer saknar tydliga mål och visioner.

I de fall organisationen har mål och visioner är de tydliga för ett fåtal personer i toppen men inte i resten av organisationen.

Konsekvensen av att ha otydliga eller inga mål är att de är helt omöjliga att nå, vilket i sin tur skapar stress och frustration.

Dessutom gör det att du som ledare ofta får göra alldeles för mycket själv och att du inte har rätt person på rätt plats då ni inte vet var ni är på väg.

Även om du tycker att du har tydliga mål är de ofta bara tydliga för dig, i ditt huvud.

Om du inte får med dig dina medarbetare eller din organisation beror det på att du är otydlig både med målen och som ledare.

Om du väljer att samarbeta med mig kommer jag att börja med att ge feedback på dina och företagets mål.

Jag kommer att coach dig att göra dem tydligare och mer stretchande. Därefter börjar vi jobba med din energi eftersom hög energi är avgörande för hur tydlig du är som ledare. Det snabbaste, enklaste och enligt mig roligaste sättet att ha hög energi är genom fysisk träning och ett högt välmående. Vi ser också till att du tar reda på vad du är bäst på och vad du har mest passion för, d v s ditt Core Genius. Därefter organiserar vi dig och dina medarbetare efter talang och passion.

Allt detta tillsammans gör att du kommer att nå dina mål mycket enklare, snabbare och effektivare än vad du trodde var möjligt."

Malin Dohlwitz, VD, Business-& LedarCoach

SAGT OM MALIN

"Malin, du är fanimej en gudinna!

Redan efter J:s och ditt första möte var det som om en retarderande jetmotor satt igång på hennes rädslor och approach mot kollegor. Nu tränar hon. Hon är trygg och säger vad hon tycker och tänker men gör det på ett smart och ödmjukt samt respektingivande sätt.

Hon får reeeeespekt från sina kollegor igen och massor från mig. 

Hon är en av mina bästa medarbetare som är på banan igen och jag vill tacka dig för din insats.

Du är en grym människa som nog såg rätt igenom J och kunde skala bort all bullshit och plocka fram det goda och bra egenskaperna som fanns där bakom rädslan. Bamsekram och ha en riktigt bra dag. 

Ps. Vi kommer göra ett kanonår och nästa har jag bestämt skall bli ännu bättre med underbara människor i spetsen och J är en viktigt länk där."

Mikael den tacksamma

KONTAKT

CoachPower Sweden AB • malindohlwitz.se

Solövägen 9

139 50 Värmdö

malin@malindohlwitz.se

0708-73 35 54

UPPGIFTER

Org nr 556584-4544

VAT SE556584454401

BG 5895-4066

IBAN: SE19 8000 0832 7976 4377 2556

BIC: SWEDSESS

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.

KÖP DITT EX AV BOKEN

Vi har tryckt boken på eget förlag och sålt drygt 3.000 st ex i Hard Cover version för 349 sek ex moms och frakt!

Vi säljer den nu som E-bok • Digitaltformat(181 sidor) för 160 sek ex moms(200 sek ink moms)